+316 84 93 82 61

Kinderfeesten

Diverse kinderfeesten bij de Eetkamer

Boerderij op IJburg biedt een heerlijke omgeving voor uw (kinder) feesten. Door de combinatie van de kinderboerderij met een speelbos, is er voor de kinderen altijd wel wat te doen.
De kinderfeesten zijn naar eigen keuze uit te breiden met doe- boxen en eet/ drink arrangementen. U kunt een feestje reserveren via het reserveringsformulier. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

 

Picknick boerderijfeest

Vier een feestje op de boerderij en huur een picknicktafel. Geniet van het prachtige weer. Bezoek de dieren en ga lekker spelen in het speelbos.
LEES MEER

High tea

Samen genieten van een heerlijke High Tea aan een gezellig gedekte tafel. Geniet van heerlijke hapjes, lekkere thee en verse sappen.
LEES MEER

Ponyfeest

Een feestje met pony’s vieren? Ook dat kan bij de Boerderij! Tijdens een ponyfeestje gaan de kinderen om de beurt ponyrijden, ze poetsen en versieren.
LEES MEER

Doe-box

Er zijn verschillende soorten doe-boxen zoals “Pimp je pot” en “Papier mâché pony”. Een zelfstandige doe-box waarbij kinderen heerlijk samen knutselen.
LEES MEER

Eet arrangement

Maak je feestje nog leuker en boek een heerlijk eet-arrangement erbij! Kies uit verschillende lekkernijen om het feestje nog gezelliger te maken!
LEES MEER

Verrassingszakje

Om het feestje compleet te maken, kunnen wij het feestje afsluiten met een verrassingszakje. Hierdoor hoef je als ouder nergens meer aan te denken!
LEES MEER